Om oss

Nu har vi äntligen lanserat Kaanda beach life i Sverige, genom att starta Kaanda beach life AB! Det är dags att nå ut till våra svenska och skandinaviska kunder genom vår egen hemsida och butiker runt om i Sverige. Håll uppsikt efter oss, och följ oss gärna på Instagram @kaandabeachlife och Facebook för mer information om nya kollektioner, utförsäljningar och butiker.

Kaanda - namnet - har en historia, det kommer från en sammanslagning av grundaren och designern Katarina's namn och Andaman Sea - havet som ligger vid Phukets västra kust, känd för sina magiskt vackra stränder. Men Kaanda betyder också "Käresta" eller "The woman that I love" på Thai. Det finns också en mängd besjälad betydelser på bla Pali (det indiska språket) som liknar "Gudinna", "Beskyddare av mänskligheten", "Sjätte Sinnet" osv. 

Kaanda beach life startades för 10 år sen av Katarina Bonér, när hon flyttade med sin familj till Phuket, paradisön i Thailand. Under åren har Katarina öppnat åtta egna butiker över hela Phuket och försäljning i åtta av dom största varuhusen i Thailand, inklusive Siam Paragon, ZEN Centralworld, Central Chidlom, Blú Port i Hua Hin, Supersport, Robinson och Central Floresta och Festival på Phuket och i Pattaya.

 

Under åren som gått har Kaanda etablerat sig som de mest utvecklade och lyxiga baddräkts butikerna man kan hitta på ön, och säljer förutom det egna märket också många andra internationella märken för både kvinnor, män och barn, samt en mängd accessoarer såsom hattar, väskor, solskydds produkter, solglasögon, smycken och alla typer av vackra klänningar och strandkläder. 

Kaanda baddräkterna är alla sedan Augusti 2019 gjorda i helt återvunnet polyamid 80% och elastan 20%. Elastanet är alltså nytt, men allt polyamid är återanvänt och varje plagg kommer med en egen etikett med beskrivning av tyget och dess egenskaper. Tyget är gjort för att hålla länge både i färg och form, och motstå solen, salt, klorin och solkrämer. Var därför extra noga med att följa tvättråden och att inte låta din baddräkt eller bikini ligga för länge i solen eller utan att skölja eller tvätta den noga med milt tvättmedel. På så sätt kommer du att ha glädje av din Kaanda baddräkt länge....