Venus Red kommer in igen 5 augusti!!!

Om oss

Svenska designer baddräkter i återvunnet material; nu är det verklighet! Kaanda beach life är märket med hög kvalitet och suverän passform och de speciella fina detaljerna med den Buddhistiska kärleksknuten som återkommande signatur. Har du en gång haft en Kaanda bikini eller baddräkt vill du bara ha fler. Tyget är i 80% återvunnet polyamid och 20% elastan och med massa fina egenskaper. Hög motståndskraft mot sol, salt och klorin, pillar inte och står emot solkrämer. Tyget känns mjukt mot kroppen och dessutom är tyget extra platt så mönster och färg kommer fram väldigt bra.

Kaanda - namnet har en historia, det kommer från en sammanslagning av grundaren och designern Katarina's namn och Andaman Sea - havet som ligger vid Phukets västra kust, känd för sina magiskt vackra stränder. Men Kaanda betyder också "Käresta" eller "The woman that I love" på Thai. Det finns också en mängd besjälade betydelser på bla Pali (det indiska språket) som liknar "Gudinna", "Beskyddare av mänskligheten", "Sjätte Sinnet" osv. 

Kaanda beach life startades för 10 år sen av Katarina Bonér när hon flyttade med sin familj till Phuket, paradisön i Thailand. Under åren har Katarina öppnat åtta egna butiker över hela Phuket och försäljning i åtta av dom största varuhusen i Thailand, inklusive Siam Paragon, ZEN Centralworld, Central Chidlom, Blú Port i Hua Hin, Supersport, Robinson och Central Floresta och Festival på Phuket och i Pattaya.

Kaanda boutique - har under årens lopp utvecklats till bland de mest utvecklade och lyxiga baddräktsbutikerna man kan hitta på ön. Man säljer förutom det egna märket också många andra internationella märken för både kvinnor, män och barn, samt en mängd accessoarer såsom hattar, väskor, solskyddsprodukter, solglasögon, smycken och alla typer av vackra klänningar och strandkläder. 

 

svenska sv