Om oss

“Leave footprints of love and kindness wherever you go”

Designer baddräkter i återvunnet material. Vi väljer tyg som kombinerar en mjuk skön känsla mot kroppen med egenskaper som framhäver färger och mönster.  2017 började vi använda återvunnet material i våra kollektioner och nu är våra plagg i 80% återvunnet tyg. Vi fastnade tidigt för den buddhistiska kärleksknuten och låter den pryda våra bad och strandkläder som en vacker detalj. Hoppas du kommer uppskatta den lika mycket som vi gör.

 

“Mermaid kisses and starfish whishes”

När Katarina Bonér flyttade med sin man och två barn till paradisön Phuket, i Thailand, var det med en önskan om att skapa egna kollektioner av bad och strandkläder. Under åren har Katarina öppnat åtta egna butiker över hela Phuket och försäljning i åtta av dom största varuhusen i Thailand, inklusive Siam Paragon, ZEN Centralworld, Central Chidlom, Blú Port i Hua Hin, Supersport, Robinson och Central Floresta och Festival på Phuket och i Pattaya.

Kaanda boutique - har under årens lopp blivit kända som de mest utvecklade och lyxiga baddräktsbutikerna man kan hitta på ön. Vi säljer förutom det egna märket också många andra internationella märken för både kvinnor, män och barn, samt en mängd accessoarer såsom hattar, väskor, solskyddsprodukter, solglasögon, smycken och alla typer av vackra klänningar och strandkläder.

Hitta ditt nya favoritplagg för stranden hos Kaanda beach life!