Refund policy

Retur

Ej retur eller byte utanför EU. 

Öppet köp gäller i 30 dagar, eller 15 dagar för rea varor, därefter kan vi inte erbjuda återköp eller utbyte av vara. För retur måste produkten vara i fullgott skick och med sin förpackning och etiketter samt skyddsfilm intakta. Om produkten provats måste det ha skett med trosa och skyddsfilmen kvar. 

För alla returer och byten krävs giltigt kvitto. Returer och återköp ska endast returneras till giltig adress på leverans kvittot. 

Önskar du byte eller retur, kontakta oss på info@kaandabeachlife.com så skickar vi kod för retur med ombord. 

Retur

När vi emottagit din retur och den den blivit inspekterad, kommer ett email att skickas till dig att vi emottagit din retur.  Vi kommer också att meddela dig om retur eller återköp är giltigt. Om returen eller bytet är giltigt kommer återbetalning att ske inom några dagar, genom den betalnings metod som användes för köpet. 

Om ni inte återfår betalningen, vänligen kontrollera med din bank eller kortutgivare först, det kan ta tid innan pengarna dyker upp på kontot. Om du gjort detta och det fortfarande inte kommit några pengar, vänligen kontakta oss på info@kaandabeachlife.se, så hjälper vi dig.

 

Utförsäljning

Öppet köp eller byte är möjligt i 15 dagar. 

Utbyte av skadad eller felaktig vara 

Vi accepterar utbyte av varor som är felaktiga eller skadade vid leverans. Kontakta oss snarast på info@kaandabeachlife.se om det hänt dig eller om du har fler frågor.

Gåva

Om du fått varan i gåva och den skickats direkt till dig, och vill returnera eller byta varan kommer ett presentkort att utfärdas till dig. Om varan skickades till den som gav dig gåvan, och som sen gav dig gåvan, kommer en retur eller ett present kort att utfärdas till den som beställt varan. 

Leverans

Returnera produkten till giltig address på din leverans nota. Kunden är själv ansvarig för att betala för retur-kostnaden. Leverans tiden är beroende av vilken leverans metod som använts.